Új köntöst kapott a Vörösmarty-szobor a Budapesti Téli Fesztiválra

  Gazdag gasztronómiai kínálat, kézműves és iparművészeti termékek és ünnepi műsorok is várják az érdeklődőket január 1-ig a megújult Vörösmarty téren, a Budapesti Téli Fesztivál és Vásáron - írja az MTI.

  A pavilon illik a karácsonyi hangulathozForrás: Darab Zsuzsa/hellowood.eu

  A Vörösmarty téri adventi vásár a főváros egyik fontos igazodási pontja a karácsonyi kirakodások terén, ahol bárki értékes és minőségi terméket találhat. Az idei rendezvény különlegessége, hogy a téren található Vörösmarty-szobornak a Hello Wood csapata által készített, innovatív építmény ad oltalmat.

  A pavilon ideiglenes, de a téli szezon végén szétszedett elemei a következő télen újra összeállíthatók. A hatalmas, íves szerkezet könnyedségét a környezeti hatásoknak jól ellenálló tíz méter magas acéllemezek biztosítják, az esőtől védelmet nyújtó homlokzat átlátszó plexiből készült. A szobrot különféle színű fényekkel felváltva világítják meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek