Már a vonaton forralt borral hangolódhat a karácsonyi vásárra

  A korábbi évek sikerén felbuzdulva a MÁV-Start idén is indít vonatot december 14-én Pécsről Zágrábba, ahol a környezetvédelem az idei adventi vásár egyik fő témája.

  Tavaly sokan élvezték a karácsonyi hangulatot Zágrábban - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Jill Wellington

  A vonat 6:33-kor indul a pécsi vasútállomásról – Zágrábig Szentlőrincen, Dombóvár alsónál, Kaposváron, Somogyszobon és Gyékényesen áll meg, majd 11:42-kor ér a horvát fővárosba. A zágrábi pályaudvarról aznap 18:30-kor indul vissza a baranyai megyeszékhelyre - derül ki a cég közleményéből.

  A szerelvény hét – egyenként 80 ülőhelyes – kocsiból és egy étkezőkocsiból áll. A vonatra a felnőtteknek 29, a 14 éven aluli gyerekeknek 19 euróba kerül a – helybiztosítást is magában foglaló – retúrjegy.

  Az előző években a zágrábi adventi járat gyakorlatilag teljes kihasználtsággal közlekedett, félezernél is többen vették igénybe. A várható nagy érdeklődés miatt érdemes már most megvásárolni a jegyeket - javasolja a vasúttársaság.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek