A Várkert Bazárnál szebb helyen nem is hangolódhatna az ünnepekre

  Idén is megrendezésre kerül az adventi programsorozat a Várkert Bazárban. December 1. és 22. között vasárnaponként számos programmal várják a karácsonyra készülődő családokat. 

  A fotó illusztrációForrás: Rawpixel/Pixabay

  Minden adventi vasárnap 11 és 18 óra között a nap témája szerinti kézműves foglalkozások várják a gyerekeket és szüleiket, ahol közösen készíthetik el a család adventi koszorúját, apró ajándékokat és díszeket az ünnepekhez. Megnyílik a kortárs iparművészeti vásár is, ahol a hazai ékszertervezők, keramikusok, grafikusok és iparművészek új kollekcióit, friss ötleteit csodálhatják meg látogatók.

  Advent első vasárnapja a Várkert Bazárban a várakozás, készülődés, elmélyülés meséivel telik, a délutáni nagykoncert is a gyerekekhez szól.

  11 órától a Kishalász zenekar Sünkarácsony című koncertje kezdődik, 12.30-tól pedig Szinetár Dóra mesél az Adventről. A Testőrpalotában 14 és 17 óra között a gyerekek kipróbálhatnak három egyedülálló hangszert, a biciklidobot, a gettómarimbulát, a bájkofont - és más, egyedi készítésű eszközöket is. A Déli palotákban 15 órától tárlatvezetés lesz, ahol többek közt megtudhatják, mi került az ünnepi asztalra 1915-ben és felidézik a lövészárok-életet az ünnepek alatt.

  17 órakor multimédiás, interaktív családi koncert és játék lesz az idővel, élőben készített animációival és legújabb interaktív technológiával. A magyar gyerekzenei színtéren most először kapcsolódik össze igényes élőzenei koncert, mini-színház és különleges, 21. századi vizualitás, ami eddig még ilyen fúzióban itthon nem látott, eredeti módon kerül színpadra.

  A további programokról a Programturizmus weboldalán olvashatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!