Száznál is több adventi program várja a látogatókat Kaposváron

  Több mint száz programmal, köztük koncertekkel, kiállításokkal, kézműves vásárral várják az érdeklődőket december 2. és január 2. között Kaposváron.

  Kaposvár karácsonyfája már ezernyi fényben ragyogForrás: facebook / I ♥ Kaposvár / Készítette: Kovats David

  Az eseménysorozat december 2-án az első adventi gyertya meggyújtásával, a város ünnepi fénybe öltöztetésével, és a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tanulóinak műsorával veszi kezdetét. A rendezvényt Janza Kata ünnepi koncertje követi, aki együtt lép fel a Major András vezette Kaposvári Helyőrségi Zenekarral.

  A tavaly Európa legszebb főterének választott kaposvári Kossuth téren idén is megnyitja kapuit a Pajtaszínház, emellett a város művelődési intézményei is szinte folyamatosan lehetőséget biztosítanak a helyi művészeti csoportok, népdalkörök, iskolai kórusok előadásainak.

  Aki ellátogat a somogyi megyeszékhely ünnepi rendezvényeire láthatja Hobo, a Déryné Vándorszíntársulat előadását, de koncertet ad a 100 Tagú Cigányzenekar és mások mellett Szekeres Adrienn is. Az ünnepi programsorozat január 2-án újévi koncerttel zárul a Szivárvány Kultúrpalotában -– írja az MTI.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!