Roskadásig díszítették Sydney hatalmas karácsonyfáját

  Huszonöt méter magas fenyő érkezett a Sydney központjában található Martin Place-re. A karácsonyfa már az éjszakai fényeit is megmutatta, de nappal is egészen különleges látványt nyújt, hiszen tele van szebbnél-szebb színes gömbökkel és apró tarka díszekkel. 

  A város közösségi oldalán csak néhány órája osztották meg a karácsonyfáról készült fotót, de máris közel kétszázan kedvelték, és sokan megosztották.

  Így fest Sydney idei karácsonyfájaForrás: shutterstock / Készítette: demamiel62

  Ahhoz, hogy élőben is megcsodálja az ausztrál nagyváros hamisítatlan karácsonyi hangulatát, jobb, ha néhány napot még vár az utazással. Ugyanis a napokban hatalmas homokvihar söpört végig Ausztrália délkeleti részén, amely narancssárga ködbe borította Sydney-t és környékét. 

  A 25 méteres fenyő csúcsára egy csillag is kerültForrás: shutterstock / Készítette: demamiel62

  A narancssárga köd miatt a látótávolság annyira lecsökkent, hogy több régióban lelassult a közlekedés, és több légi járatot töröltek – írja a BBC híre alapján az Index. 

  Amennyiben egy közelebbi, európai főváros karácsonyi hangulatát élvezné, ebben az öt országban már most is hamisítatlan ünnepi kavalkád fogadja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!