Száznál is több adventi program várja a látogatókat Kaposváron

Több mint száz programmal, köztük koncertekkel, kiállításokkal, kézműves vásárral várják az érdeklődőket december 2. és január 2. között Kaposváron.

Kaposvár karácsonyfája már ezernyi fényben ragyogForrás: facebook / I ♥ Kaposvár / Készítette: Kovats David

Az eseménysorozat december 2-án az első adventi gyertya meggyújtásával, a város ünnepi fénybe öltöztetésével, és a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tanulóinak műsorával veszi kezdetét. A rendezvényt Janza Kata ünnepi koncertje követi, aki együtt lép fel a Major András vezette Kaposvári Helyőrségi Zenekarral.

A tavaly Európa legszebb főterének választott kaposvári Kossuth téren idén is megnyitja kapuit a Pajtaszínház, emellett a város művelődési intézményei is szinte folyamatosan lehetőséget biztosítanak a helyi művészeti csoportok, népdalkörök, iskolai kórusok előadásainak.

Aki ellátogat a somogyi megyeszékhely ünnepi rendezvényeire láthatja Hobo, a Déryné Vándorszíntársulat előadását, de koncertet ad a 100 Tagú Cigányzenekar és mások mellett Szekeres Adrienn is. Az ünnepi programsorozat január 2-án újévi koncerttel zárul a Szivárvány Kultúrpalotában -– írja az MTI.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek