Videó: Elszabadult egy oposszum a repülőgépen, mindenki a kisállatot kereste

Néha a legkisebb dolgok rontják el a napunkat. A kelet-kínai Sanghaj és Jinan városai közötti járat utasai számára ez egy miniatűr kisállat, egy oposszum képében jelent meg. A repülőmókusra emlékeztető éjszakai állat a China Eastern Airlines egyik járatán szabadult el hétfőn, miután meglépett a gazdájától, elbújt a fedélzeten, és végül arra kényszerítette az utasokat, hogy ideiglenesen kiszálljanak a gépből.

Tilos kisállatot csempészni a fedélzetre, még akkor is, ha csak egy ártalmatlan oposszumról van szó - illusztrációForrás: AFP/Hendrik Schmidt

„A 2024. június 10-én Sanghajból Jinanba tartó járaton egy Guo vezetéknevű utas (34 éves nő) megsértette a szabályokat, mivel az állatot a gép fedélzetére vitte – áll a sanghaji rendőrség nemzetközi repülőtéri kirendeltségén.

A közösségi médiában közzétett videókon egy légiutas-kísérő látható, amint a földön térdelve keresi a szőrös szökevényt.

Végül az összes utast le kellett szállni a gépről, akiknek a terminál épületében kellett várniuk, amíg befogták az oposszumot.

A szökevény bő egy órás késést okozott Shanghai's Hongqiao Nemzetközi Repülőtéren, míg az oposszum tulajdonosát, őrizetbe vették, mivel az állatot illegálisan csempészte fel az utastérbe – írja a CNN.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek