Videó: így távolítottak el egy agresszív utast egy amerikai járatról

Az American Airlines egy Tampából Philadelphiába tartó járata azért késett, mert az egyik utas verbálisan és fizikailag is bántalmazta a légiutas-kísérőket és az utasokat. A beszámolók szerint az incidens az utas és az egyik légiutas-kísérő közötti vitával kezdődött – írja az airlive.net.

Az American Airlines járatán nagyon agresszíven viselkedett egy utasForrás: Shutterstock/Abdul N Quraishi - Abs

Az utas állítólag gyűlölködő szidalmakat intézett a légiutas-kísérőhöz, és frusztrációját fejezte ki a légitársaság személyzetével szemben. A szemtanúk szerint a helyzet akkor eszkalálódott, amikor az utas megütött valakit és sértő, antiszemita szidalmakat kiabált, ugyanis a fehér embereket hibáztatta a problémáiért.Ezt követően a férfi egy másik utast vett célba, aki azt állította, hogy rendőr. Az állítólagos tiszt közbelépett, hogy megfékezze a fegyelmezetlen utast, és mások segítségével lekísérte a repülőgépről.

Az interneten megosztott felvételeken jól látható az American Airlines járatának fedélzetén lezajlott kaotikus jelenet:

A légitársaságoknak szigorú szabályzata van az utasok viselkedésére vonatkozóan. A szabálysértések a járatról való eltávolítást és esetleges jogi következményeket vonhatnak maguk után. Nemrég Magyarországon is probléma volt egy utassal. Mi is beszámoltunk róla, hogy bíróság elé állítottak egy tádzsik férfit, aki rendőrökkel kiabált a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, majd megfenyegette őket, és egyiküket le is köpte.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek