Charterjárattal repülhetünk Montenegróba idén nyáron

Júniustól indítja charterjáratait a Robinson Tours Budapestről a montenegrói Podgoricába. Az az Air Montenegro gépei szombatonként közlekednek Ferihegyről  – számolt be a hírről a turizmus.com.

Budva Montenegró egyik legfelkapottabb üdülő városa - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: osoian-marcel

Az első járat június 15-án indul Budapestről és a tervek szerint szeptember 7-éig közlekedik heti egy alkalommal, szombatonként. A járat 16.45-kor startol a montenegrói fővárosból, majd 18.50-kor repül vissza Budapestről. A podgoricai repülőtértől alig egyórás buszozással érhetőek el a tengerparti szállodák, a transzfer árát a csomagárak tartalmazzák.

A Robinson Tours magyar idegenvezetőt telepít a helyszínre, az utasok számos fakultatív program közül válogathatnak a helyszínen.

Ez lesz az első alkalom, hogy charterjárat indul Budapestről Montenegróba, bár korábban is volt és most is van közvetlen légi összeköttetés a két ország között. A Wizz Air jelenleg is üzemeltet menetrendszerinti járatot Podgoricába Budapestről, a Base Air légitársaság pedig 30 férőhelyes kisgéppel charterként közlekedett korábban éveken át a Győr-Tivat útvonalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek