Hamarosan elindul Debrecenből a Wizz Air első római járata

Még október elején számoltunk be a jó hírről, hogy a Debrecen Nemzetközi Repülőtér bejelentette: menetrend szerint közlekedő járatot indít a Wizz Air Debrecenből a sokak által régóta várt úti célra, Rómába. 

Róma, Trevi-kútForrás: Shutterstock/Vvoe

A járat december 13-án szerán el is indul, és kezdetben szerdánként és péntekenként, majd áprilistól keddenként és szombatonként a Róma-Fiumicinói repülőtérre közlekedik (másik nevén a Leonardo da Vinci nemzetközi repülőtérre). Ez a légikikötő Róma központjától 32 kilométerre délnyugatra fekszik, írja a Dehir.hu.

Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere a Dehir.hu érdeklődésére korábban elmondta, a Debrecen-Róma-járatuk sikeresnek ígérkezik, erős a foglalás a decemberi és a januári hónapokra is. 

A Wizz Airrel jelenleg Londonba, Eindhovenbe, a ciprusi Lárnakára (ez már egy ideje nem nyaralójárat, hanem egész évben közlekedik) és Egyiptomba lehet repülni Debrecenből (ez utóbbi szezonális járat, tavaszig közlekedik), a Lufthansával pedig Münchenbe. A Tel-Avivba közlekedő járatukat a háború miatt felfüggesztették, jelen állás szerint csak márciusban indulna újra, de persze ez még változhat.

Jövőre pedig újraindítják a három debreceni szezonális nyaralójáratukat is, így 2024 nyarán és őszén ismét repülhetünk majd Debrecenből a törökországi Antalyába, a görögországi Korfura és a bulgáriai Burgaszba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek