Egy homokos strandokkal teli görög szigetre indít járatot Budapestről a Ryanair

Az Égei-tenger északnyugati részén, a Szporádok csoporthoz tartozó sziget, Szkiathosz évtizedek óta népszerű a vakációzok körében. A sziget tengerpartján több mint 60 homokos strand húzódik, ezek közül az egész országban a legszebbek közé tartozik a fenyőkkel övezett Kukunariesz-strand, írja a Wikipedia. Erre a szigetre indít járatot a Ryanair Budapestről jövő június eleje és szeptember vége között hetente két alkalommal, a hétfői és pénteki napokon.

Forrás: Hemis via AFP/GUIZIOU Franck / hemis.fr/Guiziou Franck / Hemis.Fr

Az airportal.hu cikke szerint hétfői napokon az FR 1668-as számú járatok helyi idő szerint 11:10-kor szállnak fel Budapestről és 14:05-kor érkeznek meg a görög szigetre, majd FR 1669 számmal 14:30-kor indulnak vissza a magyar fővárosba, ahol 15:25-kor szállnak le. A pénteki napokon a járat fél órával később közlekedik.

Forrás: Hemis via AFP/GUIZIOU Franck / hemis.fr/Guiziou Franck / Hemis.Fr

Ezzel közvetlenül is elérhetővé válik a tengerparthoz különlegesen közel fekvő, az alacsonyan áthúzó leszálló repülőgépekről is ismert és ezért a szpotterek között is népszerű, gyakran az európai St. Maartennek hívott repülőtér.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek