Ez a fapados légitársaság adventi kalendáriummal rukkolt elő az ünnepekre

Az EasyJet európai diszkont és fapados légitársaság piacra dobott egy 2000 font (kb 900 000 forint) értékű adventi naptárt, négy szerencsés vásárló pedig megnyerheti a két főre szóló utazási aranyjegy egyikét – írja a Dailymail.

easyJet, repülésForrás:Shutterstock/Wirestock Creators

Az adventi naptárak a legszórakoztatóbb módja annak, hogy elindítsuk a visszaszámlálást karácsonyig, és mostanában egyre több cég kínál a csokoládé helyett értékes ajándékokat a kis ablakok mögött. Az EasyJet légitársaság idén is piacra dobta közkedvelt adventi naptárát, amely különleges utazási élményeket tartalmaz.

Az ünnepi, limitált szériás kiadás 12 fiókja több mint 2000 font értékben kínál repüléseket, élményeket és utazási extrákat. Egy EasyJet naptár egyébként 695 fontért (kb 300 000 forint) vásárolható meg. Tavaly a naptárak mindössze két nap alatt elfogytak – és várhatóan idén is gyorsan elkapkodják majd őket.

Négy szerencsés vásárló adventi naptárába elrejtettek egy páros, két főre szóló aranyjegyet is, ami egy easyJet Holidays csomagot foglal magában. A csomag tartalmazza a repülőutakat és a transzfereket is, valamint személyenként 23 kg poggyászt. A naptárak eladásából származó bevétel 50 százalékát az easyJet jótékonysági partnere, az UNICEF kapja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek