Októbertől heti 7 nap is utazhatunk az örök tavasz szigetére

A Ryanair légitársaság a Tenerife-Dél (TFS) repülőtérre indít hetente háromszor közlekedő járatot Budapestről a 2023/24-es téli menetrendi időszakban, ezzel közvetlenül versenybe szállva az útvonalon októbertől heti 4-re duplázó Wizz Airrel szemben. Így ősszel már hetente 7 alkalommal is utazhatunk az örök tavasz szigetére – adta hírül az Airportal. 

TenerifeForrás: Only France via AFP/M Dordain/ Onlyworld.Net

Október 29-től hetente háromszor közlekednek a Ryanair járatai: keddenként, csütörtökönként és vasárnaponként repülnek a légitársaság foglalási rendszere szerint. A Wizz Air járatai pedig heti négyszer: hétfő, szerda, péntek és vasárnap (2 alkalommal is) repülnek Tenerifére.

Az FR 9943 járatok reggel 5:55-kor szállnak fel Budapestről, és 5 óra 35 perc repülést követően 10:25-kor érkeznek meg a Tenerife-Dél (TFS) repülőtérre, majd 11:05-kor indulnak vissza FR 9944-es járatszámmal, és 5 óra 10 perces repülés után, 17:15-kor szállnak le Ferihegyen. (Az érkezési és indulási időpontok egyes napokon néhány perccel eltérhetnek.)

Tenerife ősszel és télen is kellemes úti célForrás: Spanyol Turisztikai Hivatal

Az útvonalra a téli menetrend végéig lehet repülőjegyeket foglalni, az utolsó járat március 28-án közlekedik. Az ír légitársaság emellett Gran Canariára és Lanzarotéra is repül Budapestről az idei téli menetrendben, előbbi úti célra hetente két (csütörtök, vasárnap), utóbbira heti egy (csütörtök) alkalommal.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek