Az országos sztrájk miatt komoly fennakadásokra lehet számítani az olasz reptereken

Olaszországban országos sztrájkot jelentettek be a légiforgalmi irányítók és a földi kiszolgálók június 4-én, vasárnapra, a munkabeszüntetés miatt komoly fennakadásokra lehet számítani, amely a repülőterekre való utazást, a check-in folyamatát és a biztonsági ellenőrzést is érintheti - hívta fel a figyelmet a Wizz Air légitársaság az MTI-nek küldött közleményében.

Az országos sztrájk miatt komoly fennakadások lehetnek az olasz reptereken A kép illusztrációForrás: Shutterstock/Kavalenkau

A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, hogy ennek megfelelően tervezzenek, és hagyjanak elegendő időt az olaszországi repülőterek megközelítésére, valamint a szükséges procedúrák elvégzésére a check-in pultnál, a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál.

Javasolják továbbá, hogy a repülőtérre való kiutazás előtt az utasok ellenőrizzék járatuk státuszát a Wizz Air weboldalán, vagy mobilapplikációjában. Aki a repülőjegyét utazási irodán, vagy külső közvetítőn keresztül vásárolta, az forduljon közvetlenül oda, hogy időben informálódhasson járata státuszáról. A közleményben hangsúlyozták, hogy bár a sztrájkokra nincs ráhatásunk, a Wizz Air mindent megtesz a fennakadások minimalizálása érdekében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek