Videó: Tovább repült a bombafenyegetés miatt Debrecenben leszállni kényszerült utasszállító

November 12-én egy Lengyelországból Izraelbe tartó civil utasszállító repülőgép kapott bombafenyegetést, amely miatt a délutáni órákban riasztották a Magyar Honvédség légvédelmi készültséget ellátó Gripenjeit – számolt be még a tegnapi nap folyamán a hírről a haon.hu.

A kép illusztrációForrás: AFP/-

A Ryanair gépe a román légtérből lépett be hazánk légterébe. Ekkor a román légierőtől átvették a kísérési feladatot a Magyar Honvédség vadászgépei, és az utasszállítót a Debrecen Nemzetközi Repülőtérre kísérték, ahol az leszállt. A Gripenek ezt követően visszatértek a kecskeméti bázisra.

A helyi idő szerint 16:06 perckor landolt Boeing 737-800-as típusú repülőgépről a leszállást követően a fedézeten artózkodó 148 utast, valamint a személyzet leszállították, akik biztonságosan várakozhattak a terminál épületben. A haon.hu legfrissebb beszámolója szerint még éjfél után elhagyta a debreceni repülőteret a kényszerleszállást végző utasszállító, amelyről videó is készült. 

 A vizsgálat eredményének függvényében a légijármű helyi idő szerint 00:03 perckor utasaival együtt folytathatta az útját Izrael felé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek