Újra közvetlen, menetrend szerinti járatokkal repülhetünk Sanghajba

Újraindulnak a közvetlen járatok Sanghaj, Sanghaj-Putung repülőtere és Budapest között 2022. november 11-től a Shanghai Airlines jóvoltából. A Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépei kezdetben heti egy alkalommal, péntekenként repülnek Budapestre Sanghajból és vissza.

A Shanghai Airlines Boeing 787-9 DreamlinereForrás: Nie/emperornie - Boeing 787-8/Wikipedia

Az FM 869 járatok helyi idő szerint 0:20-kor szállnak fel Sanghajból és hajnali 5-kor érkeznek meg Ferihegyre, majd visszafelé FM 870-as számmal 20:30-kor indulnak és másnap délután kettőkor szállnak le a Putung repülőtéren.

December 21-től heti kettő (szerda és péntek), 2023. január közepétől pedig heti három (szerda, péntek és vasárnap) járat közlekedik az útvonalon.

Az útvonalra már lehet repülőjegyeket vásárolni, a járatok egyelőre a téli menetrend végéig vannak feltöltve a foglalási rendszerekbe.

A légitársaság Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépei 2019 nyarától a világjárvány kezdetéig hetente többször közlekedtek Budapestre közvetlenül Sanghajból, valamint Hszian és Csengtu érintésével, azonban 2020 januárjában felfüggesztették az üzemelést – írja az airportal.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek