Frissítés: Hamis volt a bombafenyegetés a Wizz Air Bari-Krakkó járatán

Frissítés: A Wizz Air közleményt adott ki, amely szerint hamis volt a bombafenyegetés. A Wizz Air szerdán 22:30-kor Budapestről induló mentesítő járatot szervezett azon utasai számára, akik még aznap tovább terveztek utazni Krakkóba.

A kép csak illusztrációForrás: Wizz Air

Bombafenyegetés miatt a budapesti repülőtéren szakította meg útját a Wizz Air Bariból Krakkóba tartó járata, az utasok vészcsúszdán hagyták el a repülőgép fedélzetét – olvasható az Airportal oldalán.

Szerdán 14:30 után nem sokkal a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren szakította meg útját a Wizz Air W6 5058-as számú, Bariból Krakkóba járata bombafenyegetés miatt. A HA-LGA lajstromjelű Airbus A321neo típusú repülőgép a Balaton észak-nyugati részénél fordult Budapest irányába, majd megkezdte a süllyedést.

A repülőgép szerencsésen leszállt a 31R futópályán, majd a B5 jelű várakozóöbölben állt meg, ahol tűzoltók vették körül. Amint a fenti képen is látszik - melyet egy kedves olvasónk készített, és küldött el a szerkesztőségünknek - az utasok vészcsúszdákon hagyták el a fedélzetet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek