A sci-fi és az akciófilmek voltak a legnépszerűbb mozik a felhők felett

Emirates légitársaság közzétette a 2021-es nézettségi trendjeit, melyből kiderül, melyek voltak a tavalyi év legnépszerűbb filmjei és tévésorozatai a légitársaság járatainak fedélzetén – olvasható a légitársaság sajtóközleményében.

A hosszú repülőutak kedveztek a sci-fi és az akciófilmeknek isForrás: Emirates

2021-ben a legnézettebb film a John David Washington és Robert Pattinson főszereplésével készült Tenet című sci-fi akcióthriller volt. Emellett Will Smith és Martin Lawrence Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk című akció-vígjátéka, valamint a Sokkal több, mint testőr második része, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek főszereplésével szintén a legnépszerűbb filmek között szerepelt. 

A családi filmek közül a Szörnyella és az élőszereplős Mulan vitték a prímet, de a Harry Potter és a Legendás állatok és megfigyelésük címü filmeket is élvezettel nézték az utasok, korosztálytól függetlenül.

A légitársaság fedélzetén tévésorozatok is elérhetők, amik közül az örök kedvenc, vagyis a Jóbarátok: Újra együtt, az Easttowni rejtélyek, valamint A légikísérő voltak a legnépszerűbbek. 

A hollywoodi kasszasikerek mellett számos filmremek is elérhető a fedélzeti szórakoztató rendszeren, köztük olyan magyar filmek is, mint a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, a Foglyok, A Pásztor vagy épp a Hab. 2021-ben pedig az Oscar-díjas Még egy kört mindenkinek című dán film volt az egyik legnézettebb európai mozi a felhők felett.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek