A tajvani társaság biztonsági videója olyan, akár egy mozifilm

  Meglehetősen futurisztikus fedélzeti biztonsági videót rakott össze a Starlux. A tajvani székhelyű légitársaság jövőre indítja el járatait.

  Úgy tűnik, hogy ma már nem menő egy szimpla biztonsági tájékoztató, szükség van valami újításra, mert az utasok egyszerűen unják a bemutatókat. Az új trend szerint készült a tajvani légitársaság filmje is, akik egy, a vészhelyzetek esetén teendőkről az utasokat tájékoztató kisfilmet készítettek:

  A film a jövő (űr)utazási szokásait mutatja be: az animációs videóban szereplő kedvesen esetlen űrlények és más fura szerzetek segítségével mutatják be a biztonsági előírásokról szóló tájékoztatót, írja az AIRportal.hu.

  Ebben a videóban pedig jobban is megsimerheti a szereplőket:

  A légitársaság egész arculata az utazás jövőjéről szól, méghozzá luxus körülmények között. A Starlux összes repülője kétosztályos kivitelben üzemel majd, így rövidtávú járatokon is lesz lehetőség a teljesen síkba dönthető ülésekkel rendelkező üzleti osztály igénybe vételére.

  Az ajánlóban látható kép csak illusztráció, forrása: tombud/Pixabay.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!