Ezen a repülőn nemhogy nem tilos, hanem elvárt is a szerelmi együttlét

Szerelem van a levegőben, legalább is az AN légitársaság kifejezetten pároknak indított járatain, ahol 995 dollár (körülbelül 300 ezer forint) kifizetése után a szerelemesek magánrepülőre szállhatnak, hogy egymás társaságát élvezhessék a magasban. Ez más légitársaságoknál tiltott gyümölcs.

Az AN légitársaság spediális szolgáltatást nyújt a szerlemespároknakForrás: Love Cloud Vegas/Facebook

A Las Vegas-i székhelyű Love Cloud légicégnek viszont két repülőgépét is egyedi készítésű, vörös szaténnal bevont habmatracokkal és színes párnákkal rendezték be. A kényelem mellett hangrendszer, világítás és szexpozíciós párnák is hozzájárulnak a hangulat megteremtéséhez.

Minden kényelmet kielégítő részt alakítottak ki a gépenForrás: Love Cloud Vegas/Facebook

A Love Cloud alapítója, Andy Johnson azért indította el a szolgáltatást, hogy "segítsen megóvni az embereket a válástól" – írja a New York Times. Azt is hozzátette: "Mosollyal az arcodon jössz, és még nagyobb mosollyal az arcodon távozol."

A pilóta zajszűrős fejhallgatót visel, és a pilótafülkében marad a teljes 45 perces repülés alatt, hogy az utasok magánéletét ne zavarja. Amikor a gép eléri az 1600 méteres magasságot, közli az utasokkal, hogy kikapcsolhatják a biztonsági öveket, és egymáséi lehetnek.

Ilyen is csak Vegasban történhet meg: a pilóta és légikísérői (a háttérben) várják a légyottra vágyó párokatForrás: Love Cloud Vegas/Facebook

Az egyik utas elárulta, hogy a férjével nagyon élvezték ezt az élményt, és nem ez volt az első alkalom, hogy részt vettek ilyen utazáson. A 45 éves Frelima Howard így nyilatkozott: "Nagyszerű volt, hogy kettesben lehettünk itt a férjemmel. Nagyon szép volt, exkluzív és privát." Azonban azt is hozzátette, hogy a 45 perc nem volt elég hosszú.

Életemben nem öltöztem fel ennél gyorsabban" – árulta el.

A párok persze hosszabb repülésre is mehetnek, de ahhoz még inkább a zsebükbe kell nyúlniuk. Egy 60 perces repülés már 1095 dollárba (mintegy 340 ezer forintba) kerül, míg a 90 perces repülésért 1495 dollárt (nagyjából 465 ezer forintot) kell kifizetniük. A gépet földet érés után alaposan kitisztítják, mielőtt a következő vendégek megérkeznek – írja a The Sun.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek