Csizmába bújt a kiskutya, majdnem Las Vegasig repült

Egy apró csivava pillanatok alatt az Internet legaranyosabb "majdnem" potyautasa lett, miután egy texasi repülőtéren előkerült egy bőröndből, amit az Owens házaspár adott le a becsekkoláskor. A kistestű, vékonyka, lógó nyelvű kutyát egy tapasztalt repülőtéri alkalmazott, Cathy Cook fedezte fel, miután a túlsúlyos bőröndöt kinyittatta, hogy a tulajdonosok egy kicsit szelektálni tudják a holmijaikat.

Mindkét kép Kristi Owens tulajdona az InstagramrólForrás: ©Kristi Owens / Instagram

Az Icky névre hallgató kutya a férj csizamszárába bújt bele, így a házaspár észre sem vette, hogy a bőröndben maradt. A kutya gazdája szerint Icky szeret bújócskázni, és a táskákba is belebújik, de arra nem számítottak, hogy ennyire jól elrejtőzik a bőröndben. Mikor felnyitották a tetejét a reptéren, a kutyájuk feje bukkant elő a csizma szárából.

A férj szerint fotóra kívánkozott volna az arcuk, amikor meglátták, mitől lett nehezebb a csomagjuk.

A menekítés után egy reptéri alkalmazott még azt is felajánlotta, hogy vigyáz a kutyusra, de végül egy rokon érte jött, és hazavitte a bújócskázó négylábút. A házaspár pedig elérte a gépét Las Vegas felé, a könnyített csomaggal együtt – írja a Travel and Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek