A világ legszürreálisabb élelmiszerboltja nyílik Las Vegasban

  A Meow Wolf egy Santa Fe-i művészcsoport, amely immerzív, interaktív kiállításokra specializálódott. Első, állandó kiállításuk, a House Of Eternal Return (Az örök visszatérés háza) 2016-ban nyílt meg Sant Fe-ben. Ez nem más, mint egy titkos átjárókkal, varázskapukkal, valamint szürreális és hipnotikus installációkkal berendezett labirintusház - derül ki a cég sajtóközleményéből.

  2019-ben a cég megnyitotta a Kaleidoscape-et, a világ első művészi szellemvasútját a denveri Elitch Gardensben.

  2021-re pedig két újabb állandó kiállítást terveznek, az egyiket a Las Vegas-i AREA15 kísérleti komplexumba, a másikat pedig Denverbe.

  A Las Vegas-i installáció keretetét az Omega Mart névre keresztelt élelmiszerbolt adja, amelyben a vásárlók bizarrabbnál bizarrabbnál termékekkel találkozhatnak a tetovált csirkehústól a kukoricafúróig, melyek mind valamilyen különös csavart rejtenek.

  Tetovált hús az Omega MartbanForrás: Kate Russell/meowwolf.com

  Az ötlet egy 2009-es kezdeményezésből nőtte ki magát, melynek során a művészcsoport a reklámok és a fogyasztás működésének mélyére igyekezett ásni. Közel 1000 helyi iskolával együttműködve rengeteg szokatlan termékkel álltak elő, melyeket egy szupermarkethez hasonló kiállításon helyeztek el egy Santa Fe-i bevásárlóközpontban. Ezt a kiállítást fejlesztik most tovább - derül ki a kiállítás leírásából, melyhez több kép is tartozik.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!