Már a bécsi repülőtéren is pihenhetnek alvókapszulákban a fáradt utasok

Alvókapszulákat helyeztek el a bécsi repülőtér hármas terminálján. A 16 okoskabinban az utasok akár egy egész éjszakát is eltölthetnek, de munkához vagy rövidebb pihenéshez is biztosítják a zavartalan környezetet – írja az airportal.hu.

Egyre többen használják a mini alkalmatosságokat, az utasok például a csatlakozásig is kipihenhetik magukatForrás: ZZZleepandGo/Facebook

Az olasz Zzzleepandgo cég által tervezett és gyártott kapszulák már több olaszországi (Milánó-Malpensa, Bergamo, Verona, Torino, Velence) reptéren is működnek. A kabinokban elektromos aljzatok és USB-csatlakozók állnak rendelkezésre a saját eszközök töltésére, emellett vezeték nélküli internet-hozzáférést, személyes tárgyak elhelyezéséhez pedig polcokat és kihajtható asztalkát használhatnak a vendégek.

A kabinokban multimédiás szórakoztatórendszer is működik, amelyeken filmeket és zenét is streamelhetnek az utasok, de ezen vezérelhetik a kórokozókat is szűrő szellőzést, valamint a világítást.

Így néz ki belülről: maximálisan egyszerű, de annál praktikusabb és felszereltebbForrás: ZZZleepandGo/Facebook

Az utasok előre online vagy a helyszínen érintőképernyőkön foglalhatnak kapszulát, óránként 9 vagy egész éjszakára 48 eurótól. A vendégek a bérlési időszakon belül korlátlan alkalommal elhagyhatják a kabint, és vissza is térhetnek oda.

A kabinokat minden használat után takarítják, és az osztrák járványügyi szabályokkal összhangban rendszeresen fertőtlenítik is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek