Lekerültünk Izrael utazást tiltó listájáról, ismét repülhetünk Tel-Avivba

Magyarország lekerült Izrael utazást tiltó piros listájáról, így január 9-től újra közlekednek az El Al járatai Tel-Aviv és Budapest között – írja cikkében az airportal.hu.

Vasárnaptól az El Al gépek újra járnak Budapest és Tel-Aviv közöttForrás: EL AL/Facebook

Január 9-én, vasárnap érkezik az első El Al-gép Ferihegyre. A következő héten a tervek szerint három járat közlekedik, csütörtökön, pénteken és vasárnap. Január 17-től pedig visszaáll a heti hat járat, szombat kivételével a hét minden napján. Az útvonalon Boeing 737-es gépeivel repül az izraeli légitársaság, de mivel a romló járványadatok miatt az utazási kereslet bizonytalan, változhat a menetrend.

Szűk 3 hete számoltunk be arról, hogy az izraeliek újabb tíz országot – köztük Magyarországot is – tiltólistára tettek a magas fertőzöttségi ráta miatt-

Az MTI mai híre szerint annak ellenére, hogy Izraelben jelenleg tombol a járvány, enyhítik a külföldiek beutazási és az izraeliek külföldre utazási tilalmát, mert az omikron változat szinte már a helyiek körében terjed, így csökkent a határzár jelentősége.

Azzal, hogy Magyarország lekerült Izrael utazást tiltó piros listájáról, az ottani turisták is szabadon utazhatnak ide, és a magyarok is beutazhatnak az érvényes szabályoknak megfelelően az országba. Az Izraelbe hazatérőknek továbbra is érvényes negatív tesztet kell felmutatniuk, mielőtt felszállnának a repülőgépre, és újabb tesztelést kell vállalniuk Izraelbe érkezésük után a tel-avivi Ben Gurion repülőtéren - írták a cikkben

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek