Júniustól a LOT-tal is repülhetünk New Yorkba

A lengyel légitársaság bejelentette, hogy 2022 júniusától újraindítja közvetlen repülőjáratát Budapest és New York között. A pandémia miatt átmenetileg felfüggesztett járat nagy népszerűségnek örvendett az utasok körében, jövő nyártól pedig újra átszállás nélkül elérhető lesz New York a heti háromszor közlekedő Boeing 787 Dreamlinernek köszönhetően – írja a Budapest Airport.

Forrás: Baranyi Róbert / Budapest Airport

A LOT lengyel légitársaság 2018. 05. 03-án indította el Budapest-New York közvetlen járatát, amely folyamatosan működött a két város között. A koronavírus járvány azonban a hosszútávú járatokat érintette leginkább, így a pandémia első hulláma alatt hozott szigorítások következtében az útvonal átmeneti leállítására volt szükség. A jelenlegi enyhülő korlátozások, az átoltottság és a visszatérő utazási kedv azonban újra lehetővé tette a Budapest–New York JFK járat újraindítását és teljeskörű üzemelését.

Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb városa újra heti három közvetlen járattal elérhető lesz júniustól Budapestről.

A járat New York legforgalmasabb légikikötőjére, a John Fitzgerald Kennedy Nemzetközi Repülőtérre közlekedik majd. A Budapest - New York JFK útvonalon a LOT lengyel légitársaság kényelmet és egyedi utazási élményt kínál a 252 ülőhelyes Boeing 787 Dreamliner repülőgépeken utasok számára. Kialakításának köszönhetően a kéthajtóműves, széles törzsű gép könnyebb, így kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és nagyobb hatótávolsággal rendelkezik.

A gép a Budapest – New York útvonalat 9 óra 15 perc alatt teljesíti.

A Budapestről New Yorkba induló járatokra jegyek az összes értékesítési csatorna révén, köztük a lot.com honlapon, a LOT ügyfélszolgálatán, a LOT Travel irodáin és más utazási irodákon keresztül is megvásárolhatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek