Fapados kategóriában a magyar légitársaságé lett a legjobb vezető díja

A Wizz Air vezérigazgatóját, Váradi Józsefet Low-Cost Leadership (fapados vezetőség) kategóriában díjazták a Flight Global éves Airline Strategy Awards-ának keretében, mellyel elsősorban a vezérigazgató világjárvány alatt tanúsított dinamikus vezetői attitűdjét és világos jövőképét ismerték el - derül ki a légitársaság közleményéből.

Váradi JózsefForrás: Wizz Air

A Wizz Air a tavaly március óta tartó időszakban több mint 300 útvonallal, 17 bázissal és 33 új repülőgéppel bővült. A gyors talpra állás és az ambiciózus növekedés biztosítása érdekében a cég nagyszabású toborzásba is kezdett, tervei között szerepel 2021 decemberéig 800 új fedélzeti személyzeti tag, valamint 300 új pilóta felvétele.

Az Airline Strategy Awards kimondottan a vezetői teljesítményeket értékeli, különböző kategóriákban. Mint a díj honlapján olvasható, idén a vezérigazgatók díját (Executive Leadership) Ed Bastian, a Delta Air Lines vezérigazgatója kapta, míg az Airline Business üzleti díját David Neeleman brazil-amerikai vállalkozónak adták, aki nem kevesebb, mint öt légitársaságot alapított: a Morris Air-t, a WestJet-et, a JetBlue Airways-t, az Azul Brazilian Airlines és a Breeze Airways-t. A szektorvezető (Sector Leadership) díját Pedro Heilbron, a Copa Airlines ügyvezető igazgatója vihette el, légi szállítmányozás kategóriájában pedig Tewolde Gebre Mariam, az Ethiopian Airlines ügyvezető igazgatója érdemelte ki az elismerést. Az üzleti innovációt illetően az AirAsiát értékelték, a társadalmi felelősségvállalás terén pedig az Alaska Airlines-t.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek