Decembertől erre a 3 új, egzotikus úti célra repíti utasait a Wizz Air

Decembertől új úti célokkal bővíti kínálatát Budapestről a Wizz Air. Közvetlen járattal Egyiptom egyik legnépszerűbb üdülővárosába, Hurghadába, valamint Jordánia két ékkövébe, Ammánba és Akabába juttatja el a Wizz Air utasait.

Hurghada népszerű hely a búvárok körében is, meseszép korallzátonyainak köszönhetően - illusztrációForrás: reeseorts/Pixabay

A légitársaság az egyre borúsabb és hűvösebb hónapokban több járatával is biztosítja, hogy elérhető távolságba kerüljön a napsütés és a meleg. A decembertől négy óra alatt elérhető, Vörös-tenger partján fekvő Hurghada nem csak gyönyörű korallzátonyaival és kristálytiszta tengerével várja az idelátogatókat: a búvárkodás mellett hamisítatlan sivatagi szafarikon is részt vehetnek az itt nyaralók.

A Közel-Kelet egyik legkedveltebb úti célja, Jordánia is elérhetővé válik, rögtön két olyan várossal, amelyek más-más élményeket tartogatnak. Ammán történelmi jelentősége nyomán rejthet izgalmas felfedeznivalót, ugyanis a világ egyik legrégebben lakott városa, Akaba pedig a tengerpartok szerelmeseinek nyújthat látnivalókat Jordánia egyetlen tengeri kikötővárosaként.

Magyarországról Egyiptomba a magyar állampolgároknak egy QR kóddal ellátott oltási igazolványt vagy egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet kell bemutatniuk a korlátozás mentes beutazás érdekében. Az Egyiptomi Gyógyszerészeti Hatóság által jóváhagyott oltások közé tartozik az EMA által elismert vakcinák mellett a Szputnyik, valamint a Sinopharm típus is.

Jordánia valamennyi COVID-ellenes vakcinatípust elfogad, így mentesülnek az utasok a második reptéri teszt alól: felszállás előtt azonban kötelező a 72 óránál nem régebbi PCR-teszt felmutatása. Emellett kulcsfontosságú, hogy az utazók regisztráljanak az ország weboldalán is, kitöltve a beutazáshoz szükséges online formanyomtatványokat – tudtuk meg a Wizz Air sajtóközleményéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek