Egy férfi a tengerparti reptér homokjába írva tette fel szerelmének a nagy kérdést

Jamie Forde (26) azzal a kéréssel kereste meg a Loganairt, hogy a személyzet segít-e neki megszervezni a kedvesének szánt üzenete elkészítésében, amikor ő és a 25 éves Anna Pond egyik szombaton Glasgowból Barra szigetére repülnek.

A felirat önmagáért beszélForrás: Loganair/Facebook

A nő észrevette a feliratot, amikor a Loganair repülőgépe lassított, hogy megközelítse a tengerparti leszállópályát. "Anna felém fordult, és azt mondta: micsoda?" Miután rájött, hogy neki szól, igent mondott" – mesélte boldogan a férfi. A most már yorkshire-i jegyespár egy rövid vakációra érkezett a Western Isles szigetcsoportra.

A földre érkezve a térdre ereszkedés sem maradhatott elForrás: Loganair/Facebook

Forde a repülés rajongója, és mindig meg akarta látogatni Barra tengerparti kifutóját, amely rendszeresen szerepel a világ legszebb repülőtereinek listáján. "Nem számítottam rá, hogy a repülőtér beleegyezik, de megtették, sőt, drón segítségével még arról is megbizonyosodtak, hogy az üzenet a megfelelő helyen lesz-e Anna számára. A többi utas megtapsolt minket, amikor rájöttek, hogy mi történik" – tette hozzá.

A friss jegyespárForrás: Loganair/Facebook

Miután elterjedt a lánykérés híre, a pár még egy taxistól és egy helyi étteremtől is kapott ajándékokat. Forde elmondta, hogy a Loganair, a repülőtér és a szigetlakók mind hozzájárultak az alkalom még különlegesebbé tételéhez – írja a BBC.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek