Sétarepüléssel ünnepli az Emirates az oltási programot

Az Emirates légitársaság sétarepüléssel ünnepeli az Egyesült Arab Emírségek oltási programjának sikerét. A sétarepülésen olyan személyzet és utasok vesznek majd részt, akik mindkét dózist megkapták a COVID-19 elleni vakcinából - derül ki a cég sajtóközleményéből.

EmiratesForrás: Emirates

Április 10-én, helyi idő szerint 12 órakor száll majd fel az EK2021-es különjárat a Dubaji Nemzetközi Repülőtérről, hogy két és fél órás sétarepülést tegyen az Egyesült Arab Emírségek területe felett, fedélzetén olyan személyzettel és utasokkal, akik már megkapták a Covid-19 elleni védőoltás mindkét dózisát. 

Az Egyesült Arab Emírségek élen jár a lakosság átoltottsága terén, minden emirátusokbeli állampolgárnak négy COVID-19 elleni vakcina jár ingyen. A mai napig több mint 8 millió oltást adtak be, ami a lakosság több mint felének nyújt már védettséget. Az Emirates is csatlakozott az önkéntes oltási programhoz és már több mint 35 ezer emírségekbeli munkatársa megkapta a vakcinát a vállalat oltópontjainak valamelyikén. A légitársaság pilótáinak és légiutas-kísérőinek pedig több mint 85%-a már megkapta a második oltást is.

Forrás: Emirates

A sétarepülést a legújabb Airbus A380-as óriásgép teljesíti majd, amelyen az utasok kipróbálhatják az Emirates új Pemium Economy üléseit, illetve megismerkedhetnek az új kabinbelsőkkel. Az A380-as óriásgép továbbra is az utazók kedvence. A sétarepülés során az utasok a teljes Emirates-élményben részesülnek: élvezhetik az ice fedélzeti szórakoztató rendszer programjait, az all-inclusive menüt, a Business és First Class osztályon utazóknak elérhető Onboard Lounge-ot, és persze a légiutas-kísérők legendás barátságosságát.

A EK2021-es különjáraton utazók a fedélzeti élmények mellett a Dubaji Nemzetközi Repülőtér legújabb, biometrikus és érintés nélküli technológiákat alkalmazó egészségvédelmi szolgáltatásait is kirpóbálhatják, amelyek a járvány alatti és utáni utazást teszik gördülékennyé és biztonságosabbá.

Forrás: Emirates

A különjáratra eladott jegyekből befolyó összeget az Emirates Airline Foundation, a légitársaság nonprofit jótékonysági szervezete kapja, amely világszerte támogatja a hátrányos helyzetű gyermekek életminőségének javítását célzó projekteket.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek