Fél év alatt a második ember tűnt el a légitársaság személyzetéből

A Pakistan International Airlines (PIA) egyik járata Torontóból indult volna vissza Lahorba, a személyzet egyik tagja azonban nem jelent meg. Hasonló eset történt már 2020 júliusában is, szintén Torontóban, amikor egy Yasir nevű utaskísérő tűnt el a szállodából.

A torontói Pearsons Nemzetközi Repülőtér illusztrációForrás: AcidBomber/commons.wikimedia.org

Amikor a légitársaság felhívta az alkalmazottat, ő azt mondta, egy másik városban van, majd elérhetetlenné vált. A PIA akkor azt mondta, vizsgálatot indított az ügyben, és meg fogja tenni a megfelelő lépéseket, de azóta nincsenek újabb hírek az eset kapcsán.

A légitársaság szóvivője elmondta, hogy értesítették a kanadai bevándorlási hatóságokat, emellett a cég új irányelvet vezetett be, eszerint pedig a legénység útlevelét a kirendeltségvezető tartja magánál az ott tartózkodás ideje alatt, és csak akkor adja vissza, amikor a legénység becsekkol az induló járatra. Emellett a szálloda biztonsági szolgálatát arra kérték, hogy értesítse a PIA-t, ha a személyzet tagjai közül valaki nem jelentkezik be - derül ki az independent.co.uk cikkéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek