21 ezer ajándék repülőjegyet oszt szét a tanárok között a Qatar Airways

Október 5. és 7. között a világ 75 országában összesen 21 000 darab ajándék repülőjegyet kínál fel a Qatar Airways a tanárok számára. A légitársaság ezzel szeretne köszönetet mondani a pedagógusok mai világnapja alkalmából a világszerte keményen dolgozó, a tanulókat lelkiismeretesen oktató tanároknak – fogalmaznak a légicég közleményében.

Az ajándék repülőjegy turistaosztályra szól, a világ bármely úti céljára érvényes, ahova a légitársaság repül – ez jelenleg több mint 90 desztinációt jelent, amely év végéig várhatóan 124 úticélra emelkedik. Ezen felül a tanárok 50% kedvezménnyel foglalhatnak egy következő alkalommal repülőjegyet saját maguk, vagy egy barátjuk/családtagjuk részére. Az utazási időszak 2021. szeptember 30-ig tart.

Doha, KatarForrás: Ahmed_Abdel_Hamid / Qatar Airways

Az ingyenes repülőjegyet a Qatar Airways oldalán lévő formanyomtatvány kitöltésével lehet igényelni. A regisztráció után e-mailben érkezik egy egyedi promóciós kód, amellyel foglaláskor kell érvényesíteni az ingyenességet. Minden országban meghatározott mennyiségű kódot osztanak ki „first come, first served" alapon, vagyis érdemes igyekezni a jelentkezéssel, mert véges az ajándékjegyek száma. 

A légicég az akcióhoz minden országban naponta limitált, a lakosság arányához viszonyított mennyiségű jegyet tesz elérhetővé október 5-én, 6-án és 7-én a dohai idő szerint hajnal 4-kor, budapesti idő szerint hajnal 3-kor.

A Qatar Airways legutóbb az egészségügyi dolgozóknak ajánlott fel 100 000 darab ingyenes repülőjegyet szerte a világon, hogy így köszönje meg a pandémia alatt nyújtott munkájukat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek