Százezer ingyen repjegyet ajánlott fel a Qatar az egészségügyi dolgozóknak

A Qatar Airways 100 000 darab ingyenes repülőjegyet ajánlott fel az egészségügyi dolgozóknak szerte a világon, hogy így köszönje meg a pandémia alatt nyújtott munkájukat. A jegyek turistaosztályra érvényesek, a légitársaság teljes járathálózatán felhasználhatók, de a repülőtéri adót az utasoknak maguknak kell fizetniük. A szerencsés nyertesek a jegyeken felül a dohai Hamad Nemzetközi Repülőtér vámmentes üzleteiben is 35%-os kedvezménnyel vásárolhatnak – olvasható a légitársaság szerkesztőségünkbe érkezett közleményében.

Forrás: Qatar Airways

Egészségügyi szakemberként legfeljebb két ingyenes repülőjegyet jegyet igényelni oda- és visszaútra is. A foglaláshoz szükséges promóciós kódért ma, azaz május 11-én 11 órától (dohai idő szerint éjféltől) a légitársaság weboldalán lehet regisztrálni, amelyet emailben kapnak meg a regisztráció után. A légicég az akcióhoz minden országban naponta limitált, a lakosság arányához viszonyított mennyiségű utalványt tesz elérhetővé hét napon át, dohai idő szerint minden nap éjfélkor.

Fontos tudni azt is, hogy a becsekkolás során a kedvezmény igénybevételére jogosult személytől kérni fogják, hogy eredeti, munkahelyi fényképes igazolványával igazolja magát, fénymásolatot nem fogadnak el. A jegyeket 2020. december 10-ig lehet felhasználni.

Az akcióban orvos, gyakorló orvos, nővér, mentőtiszt, laboratóriumi technikus, klinikai kutató és gyógyszerész dolgozók vehetnek részt.

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek