Egy utaskísérő megmutatta, melyek a legkoszosabb dolgok a repülőn

A 30 éves Kat Kamalani influencerré nőtte ki magát közösségi csatornáival, melyeken egy légiutas-kísérő mindennapjaiba pillanthatunk be. Tett már közzé videót a szállodák biztonságáról, egyik legújabb posztjában pedig arról beszél, melyek általában a repülőgépek legkoszosabb részei - derül ki az insider.com cikkéből.

Forrás: vvoe/shutterstock.com

Elsőként az ülés hátulján található zsebet említi, melyet ugyan az egyes járatok között kitakarítanak, de nem fertőtlenítenek a koszos zsebkendők, uzsonnászacskók és egyéb hulladékok után.

A tálca sem sokkal tisztább, ezért Kamalani azt tanácsolja, hogy ezt mindenképp töröljük át, mielőtt bármit ráteszünk. Mint mondja, van, aki ezen cserél pelenkát, amit aztán az imént már említett zsebbe pakol.

A fejünk felett található szellőzőnyílásokat szintén érdemes letörölni, mielőtt hozzáérnénk, vagy a kezünket utána, ahogyan a biztonsági útmutatót tartalmazó kártyák után is, mert ezeket sem fertőtlenítik. A biztonsági öv csatja is meglehetősen koszos lehet, ahogy a fürdőszoba ajtaja is, ezért az utaskísérő azt javasolja, hogy zsebkendővel nyissuk és csukjuk az ajtót. A videó az Insider oldalán látható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek