A Wizz Air interaktív utazástervező térképet indított

A Wizz Air új, folyamatosan frissülő keresőfelülettel bővítette oldalát, melyről az utasok megtudhatják, milyen úti célokra repülhetnek a légitársasággal, illetve, hogy milyen utazási korlátozások vannak érvényben - derül ki a cég közleményéből.

Forrás: foldhazi.hu/facebook.com/foldhaziphoto/Arpad Foldhazi

Az utasok láthatják az üzemelő járatokat, egy színkódos rendszer pedig az éppen aktuális utazási szabályozásokat mutatja. Elég az indulási reptérre kattintani, ezt követően pedig bármelyik úti célt ki tudják választani.

Az országok és reptereik az érvényben lévő helyi korlátozásoktól függően különböző színkódokat kaptak: a zöld kategóriába sorolt országokban nincsenek megkötések a légi beutazást illetően, a sárga kategóriánál már részleges szigorításokra kell számítani az országba történő belépéskor (teszt, karantén vagy tartózkodási engedély), míg a piros jelzéssel ellátott országoknál teljes vagy részleges belépési korlátozás van érvényben.

Az utasok az általuk kiválasztott útvonalra kattintva egy ország-specifikus információs oldalra jutnak, ahol az utazást érintő szabályokról és egyéb, az utazáshoz kapcsolódó részletekről tudnak bővebb információt szerezni. Itt a helyi kormány legfontosabb weboldalait, hasznos utazási oldalakat, valamint az utazás előtt kötelezően kitöltendő nyomtatványok linkjeit találják meg.

Az Utazástervező Térkép naponta, közép-európai idő szerint 18:00 órakor frissül, de a Wizz Air azt ajánlja utasainak, hogy indulás előtt többször ellenőrizzék a beutazási feltételeket, ugyanis ezek gyakran napi szinten változnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek