Díjmentesen visszatéríti a szeptemberre megváltott nemzetközi jegyeket a MÁV

  A nemzetközi utazások korlátozására vonatkozó intézkedések miatt a MÁV-START kezelési költség nélkül visszatéríti a szeptemberre szóló nemzetközi jegyek árát, célországtól függetlenül, amennyiben az utas lemond az utazásról - derül ki a cég közleményéből.

  A MÁV Nesebar-Albena nemzetközi gyorsvonata a Kárpátokban kanyarog Déva és Petrozsény közöttForrás: Beroesz/commons.wikimedia.org

  A nemzetközi menetjegyek jelenleg az előírásoknak megfelelően, korlátozás nélkül megválthatók azokra a vonatokra, amelyek közlekedésében nincs ismert korlátozás. Azonban a járványügyi helyzet és az életbe léptetett kormányzati intézkedések miatt azokat a nemzetközi utazásra szóló menetjegyeket, melyeket augusztus 29-ig váltottak meg és legkésőbb szeptember 30-tól érvényesek, a MÁV-START szeptember 30-ig kezelési költség nélkül visszatéríti, amennyiben az utas lemond az utazásról.

  A fenti feltételek érvényesek akkor is, ha valaki menettérti utazásra váltott jegyet (bizonyítható, hogy a visszaúti menetjegy egy menettérti utazás részét képezi), de a visszaúti menetjegy érvénytartama szeptember 30-a után kezdődik meg.

  A vasúttársaság továbbra is folyamatosan figyeli a járványügyi helyzetet, és vizsgálja a további intézkedések meghozatalát. Jegypénztárban vásárolt nemzetközi jegyek esetében a nemzetközi pénztáraknál és az ügyfélszolgálatokon személyesen nyújthatják be az utasok a visszatérítési kérelmüket. Ezt elektronikus úton is jelezhetik az eszrevetel@mav-start.hu címen, vagy a https://www.mavcsoport.hu/ugyfelszolgalat/uzenetkuldes oldalon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek