Újraindítja budapesti járatát az airBaltic

  Augusztus 11-től az airBaltic lett légitársaság újraindítja Riga és Budapest közötti járatait, az Airbus A220-300-asok hetente kétszer közlekednek egyik városból a másikba - derül ki a cég sajtóközleményéből.

  RigaForrás: David Holt/commons.wikimedia.org

  Mint Martin Gauss, az airBaltic vezérigazgatója elmondta, figyelemmel kísérik a járványhelyzetet, és az a tervük, hogy a kiegészítő biztonsági intézkedések betartásával minden héten tovább bővítik útvonalaikat.

  Az airBaltic Rigából, Tallinnból és Vilniusból különböző európai üzleti és szabadidős úti célokra indít járatokat. Mint írják, szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be, követik a hatóságok egészségügyi ajánlásait, a repülőgépeken pedig ingyenes egészségügyi csomagot biztosítanak az utasoknak, amely maszkot és fertőtlenítőkendőt tartalmaz.

  Az utasoknak azt javasolják, hogy foglalás előtt ellenőrizzék az aktuális utazási szabályozásokat. Jelenleg Lettország a magyar besorolás szerint zöld kategóriába esik, így az innen visszatérőknek nem kell karanténba vonulniuk.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!