Augusztusban új úti célra repít Budapestről a LOT

Idén augusztus 24-től a LOT újabb közvetlen járatot indít Lengyelország és Magyarország között, méghozzá Wrocławba. A Bombardiers Q400-as járatok kezdetben hetente egyszer indulnak, hétfőnként, Wrocławból délután 1 óra 30 perckor, Budapestről 3 óra 35 perckor. A jegyek már megvásárolhatók - derül ki a légitársaság közleményéből.

LOT Bombardier Q400Forrás: Andrzej Otrębski/wikipedia.org

Az új wrocławi útvonal mellett a LOT közvetlen rövid járatokat kínál Budapestről Varsóba, emellett idényjáratok indulnak Dubrovnikba és Várnaba. Július 20-tól ismét utazhatunk a magyar fővárosból Szöulba. Augusztus végére azok a utasok, akik a Wrocławból indulnak, élvezhetik a kényelmes transzfert a budapesti repülőtéren keresztül a LOT Dél-Korea repülésével, amely minden hétfőn 04: 30-kor indul.

A LOT fokozatosan állítja vissza járatait, és idén szeptembertől növeli járatainak gyakoriságát több európai útvonalon, hetente több járatot kínál Larnacába és Nizzába, valamint Frankfurtba, Amszterdamba, Párizsba és Londonba. A brüsszeli, prágai, budapesti és vilniusi járatok gyakorisága heti közel húszra növekszik. Összességében a LOT több mint 130 útvonalat kínál több mint 70 célállomásra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek