A LOT mostantól két új, izgalmas úti célra repíti az utasokat

Nemcsak újraindulnak a járvány miatt szünetelő járatok, hanem új útvonalakat is köszönthet a Budapest Airport. A LOT a héten két izgalmas úti célra is elindítja új légijáratait: szombattól már a nyaralók paradicsomának számító horvát kikötőváros, Dubrovnik és a mesébe illő Várna is elérhető közvetlen légijárattal Budapestről - derül ki a Budapest Airport közleményéből.

Forrás: Baranyi Robert/Budapest Airport

A közelmúltban a Wizz Air is jó híreket hozott: bejelentette három nyaraló desztináció - Santorini, Menorca és Mykonos - indulását, valamint július 1-jén már el is indult a közvetlen Budapest – Abu-Dzabi járatuk.

A koronavírus járvány nyomán országonként eltérő szabályozások vannak érvényben, amelyek függvényében a légitársaságok menetrendje is dinamikusan változhat. Az aktuális járatok közlekedéséről a légitársaságok weboldalán találhatók naprakész információk.

Eközben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér újabb lezárt részei nyitottak meg, kivételt képez a 2A Terminál indulási csarnoka, ahol jelenleg is zajlik a járólapok cseréje, ezért az utasfelvétel és a biztonsági ellenőrzés a 2B Terminálon történik. A megújult 2A check-in csarnok július végétől várja újra az utasokat.

Átlagosan 70%-kal nőtt a mosdók száma a repülőtéren és megújult a Uniform gurulóút is, és újra normál időkeretben fogadják a vásárlókat az eddig bezárt, vagy rövidített nyitvatartással működő repülőtéri üzletek.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek