Akár egy ajándékcsomag, úgy érkeznek a brit légitársaság fedélzeti menüi

  Az új koncepció, mely szerint az előre csomagolt ételek díszes dobozokban érkeznek a különböző osztályokon utazókhoz, a mai nap, június 16-án debütál. A British Airways szerint a koncepció csak ideiglenes, de a képeket elnézve, kifejezetten jó látványt nyújtanak az egységes dobozok, amiben benne van az ital, a főétel és a desszert is.

  Az első osztály előre csomagolt és dobozolt menüjeForrás: British Airways

  Az egész változtatás célja az volt, hogy minimalizálják az utasok és a személyzet közötti érintkezést. Így nincs összefogdosva sokak által az ételes doboz, csupán egy vagy két személy rakja őket bele a nagy dobozba, ami aztán rögtön az utashoz kerül – olvasható az Airportal oldalán.

  A hosszútávú járatok utasai találnak a dobozban salátát, gyümölcsöt, meleg főételt vagy szendvicset, illetve különféle alkoholos és alkoholmentes italokat. A rövidtávú járatok Club Europe (üzleti) menüjében a napszaknak megfelelő dobozos étel található, de a turista osztályon utazók továbbra sem kapnak ingyenes fedélzeti étkezést.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!