Egy utazni vágyó nő elképesztően vicces videóval lepte meg magát a szülinapjára

Sok ember jelenleg még nem utazhat, de ez nem akadályozott meg egy világjáró amerikai hölgyet abban, hogy stílusosan ünnepelje a 34. születésnapját. Az Egyesült Államokban még mindig érvényben lévő korlátozások miatt Dana Jondahl úgy döntött, hogy egy szórakoztató, kreatív videofelvételben újra átéli a teljes repülési élményt az elejétől a végéig, beleértve az utasfelvételt, a biztonsági átvilágítást, a beszállást és a landolást is.

Dana imád utazni, és rengeteg helyre eljutott márForrás: Dana Nicole Jondahl/Facebook

A most 34. születésnapját ünneplő Dana még anno elhatározta, hogy mire 50 éves lesz, addigra az USA mind az 50 tagállamába ellátogat. Eddig igen jól teljesített, mert már 46 államba eljutott, ahogy 29 más országba is, a világ minden táján.

„Ahogy közeledett a születésnapom, azon agyaltam, miként ünnepeljem meg, és tegyem emlékezetessé. Ekkor kezdtem különböző témákban gondolkodni. Ahogy ötletek után kutattam az interneten, belebotlottam néhány felfújható repülőgép fotójába. Hogy mondhattam volna erre nemet, miután egy olcsó repülőjegy áráért cserébe egy egész repülőgépet kaphattam? Azonnal megrendeltem, és minden nagyjából innen indult" – mesélte Dana. Nézzék meg Dana nem mindennapi kisfilmjét! 

Ahogy látni lehet, a lenyűgöző videó a repülőtérre indulástól kezdve a repülőgépen tartózkodáson keresztül az érkezésig végig követi Dana útját.

A lenyűgöző részletességgel kidolgozott kisfilmben az utasfelvételt, a biztonsági ellenőrző pontokat és a beszállási kapukat is láthatják. Dana maga játssza el az útlevélellenőrzésért és a bőröndök átvizsgálásáért felelős reptéri dolgozókat is.

„Szinte minden kelléket és egyenruhát a ház körül található dolgokból készítettem el. Kifestettem és feldíszítettem egy régi dobozt, ez szolgált csomagátvilágító-készülék gyanánt. Ezután egy zsinórt kötöttem a poggyászra, és úgy húztam, így a videón úgy tűnhet, hogy a csomagok a futószalagon haladnak. Az egyenruhák a ruhatáram alapelemeiből lettek összeállítva. Emellett órákig kerestem a neten képeket a szükséges kiegészítőkről, amiket aztán kinyomtattam és kartonnal erősítettem meg."

Miután Dana megosztotta a videóját az interneten, sok pozitív visszajelzést kapott olyanoktól, akiknek szintén hiányzik az utazás. Ez a videó jókedvre derítette őket. A légitársaságok alkalmazottai is felkeresték, hogy gratuláljanak neki a pontosan kidolgozott részletekhez – írja a Lonely Planet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek