Repülősök mesélnek arról, hogyan készülnek az újrakezdésre

A cargo specialista, aki ügyfele kutyájára vigyáz a karantén ideje alatt, mert a négylábút nem lehetett Minneapolisba juttatni. A spotter, aki nem tudta megörökíteni a kivonás alatt álló típusokat, viszont szinte házhoz jöttek neki a különleges repülőgépek. És a világutazó, aki a járvány tombolásának kezdetén alig tudott hazajutni Dél-Amerikából. Az Aeropark Budapest videóüzeneteket kért és kapott olyan emberektől, akiknek életük a repülés, az üzenetekből pedig Kránitz Balázs szerkesztő vágott össze érdekes videót.

A kép illusztrációForrás: InsightPhotography/pixabay.com

Megszólalnak pilóták és légiutas-kísérők, akik hetek vagy hónapok óta nem repültek. Rampások, akik a járvány miatt egy-két járatot tudtak kiszolgálni március közepe óta. Kiderül, hogyan töltötték az elmúlt heteket, ki, mivel próbálja pótolni a repülés élményét, naponta hányszor néznek fel az égre, és mit várnak a következő időszaktól.

A filmben szerepel Demeter Csaba, Józsa Dóra, Józsa Tamara, Hartyáni Emőke, Antal Lajos, Bisztritsányi Bence, Kisgyörgy Éva (Travellina) és Baranyai György.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek