Félútról kellett visszafordulnia a gépnek egy hamis vírusriasztás miatt

  A WestJet Torontóból Jamaicába tartó gépe éppen félúton járt, amikor egy szájmaszkot viselő férfi felállt és közölte az utasokkal, hogy nemrég jött Vuhanból és nem érzi túl jól magát - számol be az esetről a Business Insider.

  A WestJet egyik gépe - illusztrációForrás: acefitt/wikipedia.org

  A bejelentés a személyzethez is eljutott, akik úgy döntöttek, hogy miután 1600 kilométert tettek meg, visszatérnek a torontói reptérre. Ott megvizsgálták a férfit, aki makk egészségesnek bizonyult, így márciusban félrevezetés vádjával tárgyalás vár rá az ontariói bíróságon.

  És hogy miért dönt valaki egy hasonló, kedélyborzoló akció mellett? Mint a 28 éves fiatalember elmondta, a hírnevét akarta erősíteni. Később bocsánatot kért az eset miatt.

  A FlightRadar24 adatai szerint a repülőgép körülbelül két órával a felszállás után fordult meg a floridai Jacksonville közelében.

  A WestJet nyilatkozatában kijelentette, hogy a repülőgép legénysége követi a fertőző betegségekre vonatkozó előírásokat, beleértve az esetleges fertőzöttek elkülönítését. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!