Újabb közvetlen járat indul Budapestről Dél-Koreába

Dél-Korea nemzeti légitársasága. a Korean Air 2020. május 23. és október 17. között hetente három alkalommal repül majd Szöulból Budapestre - adja hírül az Airportal.

SzöulForrás: Jimmy McIntyre/commons.wikimedia.org

A KE971/972-es számú járatok keddi, csütörtöki és szombati napokon közlekednek, 16:25-kor szállnak le Ferihegyen és 18:30-kor indulnak vissza Szöulba. Az út időtartama Szöul irányába 11 óra, visszafelé 11 óra 25 perc. A légitársaság Airbus A330-200-as repülőgépeivel jár majd az útvonalon.

Eközben a LOT gépei is gyakrabban járnak, nyártól heti négyre (kedd, szerda, péntek és vasárnap) bővíti járatainak számát a szöuli útvonalon, így a Korean Air belépésével már hetente 7 közvetlen járat lesz a magyar és a dél-koreai főváros között. Hétfő kivételével a hét minden napján lesz közvetlen összeköttetés, kedden pedig mindkét légitársaság indít gépeket az útvonalon.

A Budapest Airport a nemzetközi szaksajtónak kiküldött angol nyelvű közleményében azt írta, hogy 2020 nyarán Észak-Kelet Ázsia irányába több mint duplájára nő a kapacitás az előző évihez képest.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek