Szöulba indít közvetlen járatot Ferihegyről a LOT

  Bár hivatalosan még nem érkezett bejelentés, az Airportal már kiszúrta a LOT Polish Airlines foglalási rendszerében, hogy szeptember 22-től hetente három alkalommal közvetlen járatokat indítanak Budapest és Szöul-Incshon (ICN) reptere között.

  A Kék Ház, az elnök rezidenciájaForrás: Wikipedia

  A lengyel légitársaság kedden, pénteken és vasárnap közlekedik majd Budapestről Szöulba. A téli menetrendben helyi idők szerint 11:25-kor (október végéig 12:25-kor) száll fel Budapestről, és másnap 06:05-kor érkezik meg Szöulba. Visszafelé hétfői, szerdai és szombati napokon repül a járat, amely 07:30-kor indul a Szöul-Incshon repülőtérről, és 13:15-kor érkezik meg Ferihegyre. A járatokat a LOT Boeing 787-8 Dreamliner repülőgépei teljesítik.

  A régi koreai negyedek lakóházaiból kevés maradt fenn Szöulban, többségük a Pukcshon hanokfaluban található Csongno kerületben.Forrás: Penmerahpenbiru / Wikipedia

  A menetrendszerinti repült idő Szöul felé 10 óra 40 perc, míg visszafelé 12 óra 45 perc lesz. A járatra szeptember-októberi dátumokra 150 000 forint környékén lehet retúrjegyet foglalni Economy Semi Flex promóciós tarifával – teszi hozzá a lap.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!