Saját légitársaság indítását tervezi a Disney

A Disney saját légitársaságot indít az Egyesült Államokon belül. Hogy ez maga a családi mennyország, vagy esetleg a pokol legmélyebb bugyra, azt mindenki szabadon eldöntheti.

A mamut cég figuráival bőven dekorált gépek érkezési pontja Orlando, a Walt Disney Land World otthona. Ide fogja szállítani a látogatókat Detroit, Chicago, New York LaGuardi és Los Angeles International repteréről. Ha igaz, amit rebesgetnek, a járatok már 2021-ben felreppenek.

Nem ez lesz az első eset, hogy a Disney figurák repülőkön virítanakForrás: Santiparp Wattanaporn/Shutterstock

A Disney specialista oldal, a JustDisney.com szerint Disney dalok szólnak majd, amíg az utasok elfoglalják az ülőhelyüket, és az is lehet, hogy néhány karakter személyesen is felbukkan majd, hogy jó utat kívánjon felszállás előtt. Plusz egy csomagot ingyen hozhatnak magukkal azok az utasok, akik legalább egy éjszakát eltöltöttek egy Disney hotelben, az utazástól számított 48 belül, illetve Mickey Mouse Premium Ice Cream, azaz a cég saját fagyija is jár majd mindenkinek a gépeken. Ezen kívül lesz még egy extra fedélzeti szolgáltatás: hozzáférés a Disney+ csatornához, ahol korlátlanul nézhetik az utasok a tartalmakat. Orlando repteréről pedig a Magical Express elnevezésű vonat szállítja valamelyik Disney hotelbe a látogatókat.

Nem ez az első alkalom, hogy a Disney ilyesmibe belevág. Tavaly például a China Eastern Airlines és a Shanghai Disney Resort hozott egy hasonló csomagot: a tematikus gépek a resort és a pekingi reptér között szállították az utasokat, írja a The Telegraph.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek