Reptéri autóval ütközött egy Airbus

  Kréta szigetén, Heraklion repterén ütközött össze egy egy Airbus A320-as és egy reptéri földi kiszolgáló autó. A gép München felé kellett volna felszálljon az incidens előtt, ám az esetnek köszönhetően erre csak négy és fél órával később került sor.

  A helyszíni fotók szerint egy kis Fiat autó ment neki a repülő bal oldali, egyes számú hajtóművének. A kocsi a hajtómű belső, törzs felőli oldalának ütközött, helyzetéből következően pedig ezt megelőzően át is hajtott az A320-as alatt, írja az ifo.gr hírére hivatkozva az AIRportal.hu.

  A balesetben nem történt súlyos sérülés, az anyagi kár sem volt jelentős. Viszont így is sok bosszúságot okozott az eset, mivel a gépet csak alapos műszaki átvizsgálás után engedték felszállni – ez tartott el négy és fél órán keresztül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!