Olaszország egyetlen négycsillagos légitársasága a menüt is dizájnosabbá tette

  Megújítja a fedélzeti szolgáltatásait és a menüjét az Air Italy hosszú távú járatainak turista osztályán.

  A cég saját márkát mutat be, melynek neve Le Delizie: ennek köszönhetően az utasok ízelítőt kapnak az ország különböző részeinek jellegzetes olasz fogásairól. Mindhárom főétkezés az olasz ízvilág alapjaira épít, így természetesen megtalálható köztük a pizza és a ravioli, de a friss gyümölcsök is helyet kapnak az étlapon.

  Forrás: Air Italy/Facebook

  Nemcsak a menü újult meg, hanem az egész evőeszközkészlet illetve a tálalóeszközök is. A rozsdamentes acél evőeszközök elegáns hatást nyújtanak, de a csomagolások kialakításában is fontos szerepet kapott a dizájn.

  Forrás: Air Italy/Facebook

  Az olasz légitársaság négycsillagos minősítést kapott a globális légitársaságok között az APEX hivatalos légitársasági osztályozásban, amelyet minden évben az utasok szavaznak meg – így az Air Italy lett Olaszország egyetlen négycsillagos légitársasága.

  Forrás: Air Italy/Facebook

  A részben a Qatar Airways tulajdonában lévő Air Italy Airbus 330-200 gépekkel teljesít hosszútávú járatokat Milánóból New Yorkba és Miamiba egész évben, de a nyári menetrendben Los Angeles-be, San Franciscóba és Torontóba, míg télen a Maldív-szigetekre, Zanzibárra és Mombasába is, írja az AIRportal.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!