Hattyúk szárnyaltak a repülőn

  Az Air France és a Párizsi Opera egy váratlan balett performansszal lepte meg az első osztályon utazókat a Sanghajiból Párizsi Charles de Gaulle reptérre tartó járatán. A rövid kis előadást Yvon Demol, a Párizsi Opera táncosa álmodta meg; koreografiáját kifejezetten egy utasszállító keskeny közlekedőire szabva. Vivaldi Négy évszakának és Csajkovszkij Hattyúk tavának dallamaira 10 táncos adta elő a produkciót – olvasható a Turizmus.com oldalán.

  A meglepetés-előadásának az apropója a turné utolsó utazása volt, az Opera balett-társulata ugyanis éppen hazafelé tartott Ázsiából.

  A légitársaság és a Párizsi Opera kapcsolata már rég kezdődött. A hosszú távú járatokon például elérhető egy több mint 1400 órányi videótár, aminek „Művészetek és kultúra" szekciójában megtekinthetők a Párizsi Opera új online felületének filmjei is.

  Nyitókép forrása: Youtube.com / Travelo

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!