Pár nap múlva felszállnak az első Uber helikopterek New Yorkban

Az Uber autómegosztó legújabb dobása az Uber Copter, mely július 9-én indul el New Yorkban: elsőként a JFK repülőtér és a belváros között szállít majd utasokat.

Az Uber eddig is igyekezett minél inkább testre szabni az utaztatást. Az UberBlack és az UberLux például luxusszolgáltatást nyújt, az UberX-et négy személynek az UberXL- hat személynek ajánlják. És most itt a legújabb dili, az Uber Copter is.

A kép illusztrációForrás: dfsym/Pixabay

Ezúttal már helikopter-megosztó szolgáltatásról beszélünk, mely Manhattanben fog felröppeni először, július 9-én. Az út a JFK reptérről a belvárosba csupán nyolc perces lesz. A járat hétfőtől péntekig közlekedik, csúcsforgalom idején, írja az AIRportal.hu. A szolgáltatást egyelőre nem veheti igénybe akárki, csak azoknak jár, akik az Uber hűségprogramjában Platinum vagy Diamond kártyával rendelkeznek.

Az utazást az Uber app-on keresztül lehet lefoglalni, 5 nappal korábban. Egyszerre öt utast szállítanak az Uber helikopterek – ők fejenként egy kézipoggyászt és egy kb. 18 kilogrammos csomagot vihetnek magukkal. A szolgáltatáshoz tartozik, hogy a cég megszervezi az autóutat is az utas szállásától a belvárosi heliportra, valamint a JFK repülőtér 8-as termináljánál lévő leszállóhelytől az adott utasfelvételi csarnokhoz. Egy út ára körülbelül 200-225 dollár lesz fejenként.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek