Már Uber tengeralattjárón is közlekedhetünk Ausztrália partjainál

A BBC A kék bolygó című sorozatából ismert kis tengeralattjárót most bárki kipróbálhatja, miközben felfedezheti a Nagy-korallzátonyt is.

Nem csak egyszerűen arról van szó, hogy kibéreljük a járgányt egy időre. A tengeralattjáró ugyanis már az Uber szolgáltatásának a része, a neve pedig scUber. Május 27-től az Uber app segítségével bárki, aki vevő egy ilyen típusú kalandra, bérbe veheti a tengeralattjárót a Heron-szigeten. Mindezt június 9-ig lehet megtenni, utána június 18-ig az Agincourt-zátonyra költözik az scUber.

A víz alatti taxin nem a megérkezés, hanem az utazás maga a legfontosabbForrás: Tourism and Events, Queensland https://teq.queensland.com/industry-resources/the-great-barrier-reef/scuber

Az ötletgazdák szeretnék, ha olyanok is közelről megnézhetnék, a Nagy-korallzátonyt, akik máskülönben nem jutnak a közelébe. Olyan különleges élményeket szerezhetnek itt, amire mindig emlékezni fognak, ráadásul onnantól kezdve személyes ügyüknek érzik majd a zátony védelmét is, írja a Lonely Planet.

Egy egyórás utazás az scUber fedélzetén 3 000 ausztrál dollárba, azaz 60 000 forintba kerül. Az app segítségével veszik fel az utazókat (ketten férnek be a „sofőr mellé), de van az árban helikopteres, vagy hajós szállítás is, amennyiben szükség van rá.

Ha valakinek nem telik az útra, akár meg is nyerheti, a játékkal kapcsolatos részletek és feltételek ezen a linken érhetőek el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek